Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar | Metin2 | Oyunextra, Oyunun Extra Hali Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar - Metin2 -
    Anasayfa > Metin2 > Rehber > Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar

Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar

Metin2'de metin taşı keserek bk ve gözlem bandları ve ruh taşı kasabilirsiniz. Buda oyun ekonomisinde değerli itemler oldukları için metin taşı kesmek oyunda iyi para kasmanıza neden olacaktır. Fakat koca serverda tek olmadığınız için rakipleriniz olacak ve metin taşının içerisindeki eşyaların size düşme olasılığı düşecektir.

Bu nedenle metin taşlarını daha seri kesmek için karakterinizin üzerindeki eşyalara bazı efsunları dahil etmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Çeviklik: Daha seri vurmanızı sağlar. Buda daha kısa sürede kesmenize yardımcı olacaktır.

Delici Vuruş: Ani güçlü vuruşlar yapmasına olanak sağlayacak olduğundan ara ara yüksek hasar verdirecektir.

Kritik Vuruş: En etkili efsundur. Olabildiğince Kritikli itemler edinin. Bir metini seri kesmek istiyorsanız Kritik vuruş mutlaka olmalı.

Güç: Daha güçlü hasar verdireceği için önemlidir.

Skill: Karakterin gücünü arttıracak skilleri mutlaka keserken basın. Örneğin Hava Kılıcı

Binek: At veya ücretli bir binek edinin. Böylece Hasarınız yüksek derece artacaktır.

Bu Rehber 6501 kez Görüntülenmiştir.
Ayrıca 0 üye Bu içeriğe Katkıda Bulunmuştur.

820 Adet içerik, 27372 indirilme

Kazuslu

Vardım ilim Meclisine ettim ilim talep, ilim sonra gelir dediler illa edep illa edep !

Katkılar

Katkıda bulun butonuna tıklayarak içeriğe eklemek istediklerinizi(Eksik olduğunu düşündüğünüz) kolayca ekleyebilirsiniz.Böylece içeriğin gelişmesine katkı sağlamış ve sizden sonraki oyuncuların aynı problemi yaşamasının önüne geçmiş olursunuz.


Benzer Başlıklar
Hasta Muhafız (Hasta Kardeş) 22 Level Görevi

Hasta Muhafız (Hasta Kardeş) 22 Level Görevi

8 Nisan 2018

Hasta Muhafız (Hasta Kardeş) 22 Level Görevi nasıl yapılır ?...

Gizli Kitap (Sayfa görevi 2) 32 Level Görevi

Gizli Kitap (Sayfa görevi 2) 32 Level Görevi

8 Nisan 2018

İlk sayfa görevini tamamladıktan sonra artık 2. sayfa görevi...

Yeni Silah 33 Level Görevi

Yeni Silah 33 Level Görevi

8 Nisan 2018

Bu görev materyal toplamak açısından zor olsada hemen yapıla...

Yeni Zırh 34 Level Görevi

Yeni Zırh 34 Level Görevi

8 Nisan 2018

Yeni Zırh 34 Level Görevi materyal toplamak açısından zor ol...

Zırh Siparişi 11 Level Görevi

Zırh Siparişi 11 Level Görevi

8 Nisan 2018

Zırh Siparişi 11 Level Görevini almak için 1. köydeki Zırh S...

Metin2 - Milenyum Esansı 93 Level Görevi

Metin2 - Milenyum Esansı 93 Level Görevi

27 Nisan 2018

Milenyum Esansı 93 Level Görevi Nasıl Yapılır ? Octavi...

Yorumlar (1)

Yorum Yap