Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar | Metin2 | Oyunextra, Oyunun Extra Hali Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar - Metin2 -
    Anasayfa > > Rehber > Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar

Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar 2 0

Metin2'de metin taşı keserek bk ve gözlem bandları ve ruh taşı kasabilirsiniz. Buda oyun ekonomisinde değerli itemler oldukları için metin taşı kesmek oyunda iyi para kasmanıza neden olacaktır. Fakat koca serverda tek olmadığınız için rakipleriniz olacak ve metin taşının içerisindeki eşyaların size düşme olasılığı düşecektir.

Bu nedenle metin taşlarını daha seri kesmek için karakterinizin üzerindeki eşyalara bazı efsunları dahil etmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Çeviklik: Daha seri vurmanızı sağlar. Buda daha kısa sürede kesmenize yardımcı olacaktır.

Delici Vuruş: Ani güçlü vuruşlar yapmasına olanak sağlayacak olduğundan ara ara yüksek hasar verdirecektir.

Kritik Vuruş: En etkili efsundur. Olabildiğince Kritikli itemler edinin. Bir metini seri kesmek istiyorsanız Kritik vuruş mutlaka olmalı.

Güç: Daha güçlü hasar verdireceği için önemlidir.

Skill: Karakterin gücünü arttıracak skilleri mutlaka keserken basın. Örneğin Hava Kılıcı

Binek: At veya ücretli bir binek edinin. Böylece Hasarınız yüksek derece artacaktır.

Bu Rehber 4284 kez Görüntülenmiştir.
Ayrıca 0 üye Bu içeriğe Katkıda Bulunmuştur.

797 Adet içerik Paylaşmıştır. Bu içerikler 10598 kez indirilmiştir.

Kazuslu

Vardım ilim Meclisine ettim ilim talep, ilim sonra gelir dediler illa edep illa edep !

Katkılar

Katkıda bulun butonuna tıklayarak içeriğe eklemek istediklerinizi(Eksik olduğunu düşündüğünüz) kolayca ekleyebilirsiniz.Böylece içeriğin gelişmesine katkı sağlamış ve sizden sonraki oyuncuların aynı problemi yaşamasının önüne geçmiş olursunuz.


Benzer Başlıklar
Metin2 - Baskı 101 Level Görevi

Metin2 - Baskı 101 Level Görevi

30 Nisan 2018

Baskı 101 Level Görevi Nasıl Yapılır ? Yon-I Gezgini ...

Metin2 - Ateş ve Buz 80 Level Görevi

Metin2 - Ateş ve Buz 80 Level Görevi

23 Nisan 2018

Metin2 Ateş ve Buz görevi nasıl yapılır ? 80 Level görevi At...

Metin2 - Koruyucu Duvarı Güçlendir 1 90 Level Görevi

Metin2 - Koruyucu Duvarı Güçlendir 1 90 Level Görevi

24 Nisan 2018

Koruyucu Duvarı Güçlendir 1 görevi nasıl yapılır ? Ami...

7. Sayfa Görevi – Çöl Haydutları (47 Level Görevi)

7. Sayfa Görevi – Çöl Haydutları (47 Level Görevi)

9 Nisan 2018

Metin2’nin 47 levelde açılan bir başka görevi kayıp 7....

Metin2 - Karanlık Maddeyi Tut 100 Level Görevi

Metin2 - Karanlık Maddeyi Tut 100 Level Görevi

30 Nisan 2018

Karanlık Maddeyi Tut 100 Level Görevi Nasıl Yapılır ? ...

Metin2 - Kiklopları Güçsüzleştir 94 Level Görevi

Metin2 - Kiklopları Güçsüzleştir 94 Level Görevi

28 Nisan 2018

Kiklopları Güçsüzleştir 94 Level Görevi Nasıl Yapılır ? ...

Yorumlar (1)

Yorum Yap