Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar | Metin2 | Oyunextra, Oyunun Extra Hali Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar - Metin2 -
    Anasayfa > Metin2 > Rehber > Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar

Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar

Metin2'de metin taşı keserek bk ve gözlem bandları ve ruh taşı kasabilirsiniz. Buda oyun ekonomisinde değerli itemler oldukları için metin taşı kesmek oyunda iyi para kasmanıza neden olacaktır. Fakat koca serverda tek olmadığınız için rakipleriniz olacak ve metin taşının içerisindeki eşyaların size düşme olasılığı düşecektir.

Bu nedenle metin taşlarını daha seri kesmek için karakterinizin üzerindeki eşyalara bazı efsunları dahil etmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Çeviklik: Daha seri vurmanızı sağlar. Buda daha kısa sürede kesmenize yardımcı olacaktır.

Delici Vuruş: Ani güçlü vuruşlar yapmasına olanak sağlayacak olduğundan ara ara yüksek hasar verdirecektir.

Kritik Vuruş: En etkili efsundur. Olabildiğince Kritikli itemler edinin. Bir metini seri kesmek istiyorsanız Kritik vuruş mutlaka olmalı.

Güç: Daha güçlü hasar verdireceği için önemlidir.

Skill: Karakterin gücünü arttıracak skilleri mutlaka keserken basın. Örneğin Hava Kılıcı

Binek: At veya ücretli bir binek edinin. Böylece Hasarınız yüksek derece artacaktır.

Bu Rehber 5518 kez Görüntülenmiştir.
Ayrıca 0 üye Bu içeriğe Katkıda Bulunmuştur.

809 Adet içerik, 21365 indirilme

Kazuslu

Vardım ilim Meclisine ettim ilim talep, ilim sonra gelir dediler illa edep illa edep !

Katkılar

Katkıda bulun butonuna tıklayarak içeriğe eklemek istediklerinizi(Eksik olduğunu düşündüğünüz) kolayca ekleyebilirsiniz.Böylece içeriğin gelişmesine katkı sağlamış ve sizden sonraki oyuncuların aynı problemi yaşamasının önüne geçmiş olursunuz.


Benzer Başlıklar
Zırh Siparişi 11 Level Görevi

Zırh Siparişi 11 Level Görevi

9 Nisan 2018

Metin2 ‘nin karışık görevlerinden birisi Zırh siparişi...

Akşam Yemeği Görevi

Akşam Yemeği Görevi

9 Nisan 2018

Metin2’de satıcı, zırh satıcısının kızıdır. Satıcı dük...

Yeni Zırh 34 Level Görevi

Yeni Zırh 34 Level Görevi

8 Nisan 2018

Yeni Zırh 34 Level Görevi materyal toplamak açısından zor ol...

Metin2 - lginç Canavarlar(Ateş ve Buz görevine bağlı yan görev) 80 Level

Metin2 - lginç Canavarlar(Ateş ve Buz görevine bağlı yan görev) 80 Level

23 Nisan 2018

Ateş ve Buz görevine bağlı olarak bir görev daha vardır. 80 ...

Genç Kızın Düğünü Görevi

Genç Kızın Düğünü Görevi

9 Nisan 2018

Karışık gibi görünen bir başka metin2 görevidir. Genç kızın ...

Metin2 - Arka Kapıdan 97 Level Görevi

Metin2 - Arka Kapıdan 97 Level Görevi

29 Nisan 2018

Arka Kapıdan 97 Level Görevi Nasıl Yapılır ? Amiral An...

Yorumlar (1)

Yorum Yap