Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar | Metin2 | Oyunextra, Oyunun Extra Hali Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar - Metin2 -
    Anasayfa > Metin2 > Rehber > Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar

Metin2 - Hızlı Metin Taşı Kesmek için Gerekli Efsunlar

Metin2'de metin taşı keserek bk ve gözlem bandları ve ruh taşı kasabilirsiniz. Buda oyun ekonomisinde değerli itemler oldukları için metin taşı kesmek oyunda iyi para kasmanıza neden olacaktır. Fakat koca serverda tek olmadığınız için rakipleriniz olacak ve metin taşının içerisindeki eşyaların size düşme olasılığı düşecektir.

Bu nedenle metin taşlarını daha seri kesmek için karakterinizin üzerindeki eşyalara bazı efsunları dahil etmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Çeviklik: Daha seri vurmanızı sağlar. Buda daha kısa sürede kesmenize yardımcı olacaktır.

Delici Vuruş: Ani güçlü vuruşlar yapmasına olanak sağlayacak olduğundan ara ara yüksek hasar verdirecektir.

Kritik Vuruş: En etkili efsundur. Olabildiğince Kritikli itemler edinin. Bir metini seri kesmek istiyorsanız Kritik vuruş mutlaka olmalı.

Güç: Daha güçlü hasar verdireceği için önemlidir.

Skill: Karakterin gücünü arttıracak skilleri mutlaka keserken basın. Örneğin Hava Kılıcı

Binek: At veya ücretli bir binek edinin. Böylece Hasarınız yüksek derece artacaktır.

Bu Rehber 7934 kez Görüntülenmiştir.
Ayrıca 0 üye Bu içeriğe Katkıda Bulunmuştur.

903 Adet içerik, 37999 indirilme

Kazuslu

Vardım ilim Meclisine ettim ilim talep, ilim sonra gelir dediler illa edep illa edep !

Katkılar

Katkıda bulun butonuna tıklayarak içeriğe eklemek istediklerinizi(Eksik olduğunu düşündüğünüz) kolayca ekleyebilirsiniz.Böylece içeriğin gelişmesine katkı sağlamış ve sizden sonraki oyuncuların aynı problemi yaşamasının önüne geçmiş olursunuz.


Benzer Başlıklar
Metin2 - Tapınak kölesi 97 Level Görevi

Metin2 - Tapınak kölesi 97 Level Görevi

29 Nisan 2018

Tapınak kölesi 97 Level Görevi Nasıl Yapılır ? Amiral ...

Vahşi Uzman Nerede Çıkar ?

Vahşi Uzman Nerede Çıkar ?

10 Nisan 2018

Vahşi uzman dolunay kılıcı, ölümcül plaka zırh gibi değerli ...

Metin2 - Karanlık Madde (102 level) Görevi

Metin2 - Karanlık Madde (102 level) Görevi

1 Mayıs 2018

Karanlık Madde (102 level) Görevi Nasıl Yapılır ? Yon-...

Metin2 - Kızılhırsız Mektubu 2 92 Level Görevi

Metin2 - Kızılhırsız Mektubu 2 92 Level Görevi

26 Nisan 2018

Kızılhırsız Mektubu 2 92 Level Görevi nasıl yapılır ? ...

Metin2 - Karanlık Ejderha Kayası Görevi

Metin2 - Karanlık Ejderha Kayası Görevi

23 Nisan 2018

Metin2 90 Levelde açılan Karanlık Ejderha görevi nasıl yapıl...

Vahşi Yüzbaşı Nerede Çıkar ? İçinden Ne Düşer ?

Vahşi Yüzbaşı Nerede Çıkar ? İçinden Ne Düşer ?

9 Nisan 2018

Vahşi yüzbaşı, Yabanilerin bossudur. Ayrıca 47 levelde görev...

Yorumlar (1)

Yorum Yap