Yazı Görevi (Örümcek zindanı 3.Kat) | Metin2 | Oyunextra, Oyunun Extra Hali Yazı Görevi (Örümcek zindanı 3.Kat) - Metin2 -
    Anasayfa > > Rehber > Yazı Görevi (Örümcek zindanı 3.Kat)

Yazı Görevi (Örümcek zindanı 3.Kat) 2 0

Metin2’de yazı görevi yüksek EXP bonuslu bir görev olup ayrıca sizi Örümcek Zindanının 2. Katına geçiren tek kullanımlık bir bilet vermekte. Bu görev çok karışık gibi gözükse de aslında oldukça kolay. Sadece yorucu bir görev. Bu görevi yaparken bir Mor iksir kullanmanızı tavsiye ederim. İlk olarak örümcek zindanına gitmelisiniz. Bunun için Önce Çöle sonra zindana gidebilirsiniz. Fakat ışınlanarak daha kolay gitmek isterseniz yılan vadisine ardından da az bir hareket mesafesiyle örümcek zindanına erişebilirsiniz.

Girişten odaları tek tek geçerek en sondaki odaya erişin. Burada bulunan NPC ile konuşup 2. Kata girin(Size verdiği bilet ile). Yine 2. Kattın en sonuna ilerleyin. Orada 3. Kat için ÖZ3 yazan bir kapı olacak. Buradan 3. kata geçebilirsiniz. 3. Katın en sonunda bulunan odada bir anıt var. Bu anıta tıklayıp görevi tamamlayabilirsiniz.

Örümcek Barones’in yuvasına giriş yapılan mezar anıtı görevimiz için gerekli bilgileri içermektedir.

Bu Rehber 7673 kez Görüntülenmiştir.
Ayrıca 0 üye Bu içeriğe Katkıda Bulunmuştur.

797 Adet içerik Paylaşmıştır. Bu içerikler 10599 kez indirilmiştir.

Kazuslu

Vardım ilim Meclisine ettim ilim talep, ilim sonra gelir dediler illa edep illa edep !

Katkılar

Katkıda bulun butonuna tıklayarak içeriğe eklemek istediklerinizi(Eksik olduğunu düşündüğünüz) kolayca ekleyebilirsiniz.Böylece içeriğin gelişmesine katkı sağlamış ve sizden sonraki oyuncuların aynı problemi yaşamasının önüne geçmiş olursunuz.


Benzer Başlıklar
Başka Bir İyilik 7 Level Görevi

Başka Bir İyilik 7 Level Görevi

8 Nisan 2018

Başka Bir İyilik 7 Level Görevi Nasıl Yapılır ? Demirc...

Metin2 - Soluk Yeşil Porselenin Sırrı 53 Level Görevi

Metin2 - Soluk Yeşil Porselenin Sırrı 53 Level Görevi

16 Nisan 2018

Metin2'de 53 level olduğunuzda Soluk Yeşil Porselenin Sırrı ...

Binicilik Klavuzu

Binicilik Klavuzu

9 Nisan 2018

Binicilik klavuzu, zırhlı atlarda kullanılan ve atların fonk...

Maymun Zindanı

Maymun Zindanı

10 Nisan 2018

Maymun zindanları, Metin 2 oyuncularının bolca ziyaret ettik...

Demircinin Mektubu Görevi

Demircinin Mektubu Görevi

9 Nisan 2018

Metin2 9 level görevi olan demircinin mektubu görevi nasıl y...

Metin2 - Planlara Boşa Çıkarma 1 104 Level Görevi

Metin2 - Planlara Boşa Çıkarma 1 104 Level Görevi

1 Mayıs 2018

Planlara Boşa Çıkarma 1 104 Level Görevi Nasıl Yapılır ? ...

Yorumlar (0)

Yorum Yap