Yazı Görevi (Örümcek zindanı 3.Kat) | Metin2 | Oyunextra, Oyunun Extra Hali Yazı Görevi (Örümcek zindanı 3.Kat) - Metin2 -
    Anasayfa > Metin2 > Rehber > Yazı Görevi (Örümcek zindanı 3.Kat)

Yazı Görevi (Örümcek zindanı 3.Kat)

Metin2’de yazı görevi yüksek EXP bonuslu bir görev olup ayrıca sizi Örümcek Zindanının 2. Katına geçiren tek kullanımlık bir bilet vermekte. Bu görev çok karışık gibi gözükse de aslında oldukça kolay. Sadece yorucu bir görev. Bu görevi yaparken bir Mor iksir kullanmanızı tavsiye ederim. İlk olarak örümcek zindanına gitmelisiniz. Bunun için Önce Çöle sonra zindana gidebilirsiniz. Fakat ışınlanarak daha kolay gitmek isterseniz yılan vadisine ardından da az bir hareket mesafesiyle örümcek zindanına erişebilirsiniz.

Girişten odaları tek tek geçerek en sondaki odaya erişin. Burada bulunan NPC ile konuşup 2. Kata girin(Size verdiği bilet ile). Yine 2. Kattın en sonuna ilerleyin. Orada 3. Kat için ÖZ3 yazan bir kapı olacak. Buradan 3. kata geçebilirsiniz. 3. Katın en sonunda bulunan odada bir anıt var. Bu anıta tıklayıp görevi tamamlayabilirsiniz.

Örümcek Barones’in yuvasına giriş yapılan mezar anıtı görevimiz için gerekli bilgileri içermektedir.

Bu Rehber 11040 kez Görüntülenmiştir.
Ayrıca 0 üye Bu içeriğe Katkıda Bulunmuştur.

903 Adet içerik, 38017 indirilme

Kazuslu

Vardım ilim Meclisine ettim ilim talep, ilim sonra gelir dediler illa edep illa edep !

Katkılar

Katkıda bulun butonuna tıklayarak içeriğe eklemek istediklerinizi(Eksik olduğunu düşündüğünüz) kolayca ekleyebilirsiniz.Böylece içeriğin gelişmesine katkı sağlamış ve sizden sonraki oyuncuların aynı problemi yaşamasının önüne geçmiş olursunuz.


Benzer Başlıklar
Vahşi Yüzbaşı Nerede Çıkar ? İçinden Ne Düşer ?

Vahşi Yüzbaşı Nerede Çıkar ? İçinden Ne Düşer ?

9 Nisan 2018

Vahşi yüzbaşı, Yabanilerin bossudur. Ayrıca 47 levelde görev...

Metin2 - Gücün Topla 1 93 Level Görevi

Metin2 - Gücün Topla 1 93 Level Görevi

27 Nisan 2018

Gücün Topla 1 93 Level Görevi Nasıl Yapılır ? Amiral A...

Metin2 - Kurbağa bacağı Görevi Level 57

Metin2 - Kurbağa bacağı Görevi Level 57

17 Nisan 2018

Metin2'de 57 levelde açılan Kurbağa Bacağı görevi nasıl yapı...

Kaplan Kalkan Nereden Düşer ? + Basılması

Kaplan Kalkan Nereden Düşer ? + Basılması

9 Nisan 2018

Kaplan kalkan Ninja saldırılarını bloklaması açısından değer...

Metin2 - Keşif 72 Level Görevi

Metin2 - Keşif 72 Level Görevi

21 Nisan 2018

Metin2 72 Levelde açılan Keşif Görevi Nasıl Yapılır? L...

Metin2 - Kırmızı Ejderha 105 Level Görevi

Metin2 - Kırmızı Ejderha 105 Level Görevi

1 Mayıs 2018

Kırmızı Ejderha 105 Level Görevi Nasıl Yapılır ? Yak-H...

Yorumlar (0)

Yorum Yap