Yazı Görevi (Örümcek zindanı 3.Kat) | Metin2 | Oyunextra, Oyunun Extra Hali Yazı Görevi (Örümcek zindanı 3.Kat) - Metin2 -
    Anasayfa > Metin2 > Rehber > Yazı Görevi (Örümcek zindanı 3.Kat)

Yazı Görevi (Örümcek zindanı 3.Kat) 2 0

Metin2’de yazı görevi yüksek EXP bonuslu bir görev olup ayrıca sizi Örümcek Zindanının 2. Katına geçiren tek kullanımlık bir bilet vermekte. Bu görev çok karışık gibi gözükse de aslında oldukça kolay. Sadece yorucu bir görev. Bu görevi yaparken bir Mor iksir kullanmanızı tavsiye ederim. İlk olarak örümcek zindanına gitmelisiniz. Bunun için Önce Çöle sonra zindana gidebilirsiniz. Fakat ışınlanarak daha kolay gitmek isterseniz yılan vadisine ardından da az bir hareket mesafesiyle örümcek zindanına erişebilirsiniz.

Girişten odaları tek tek geçerek en sondaki odaya erişin. Burada bulunan NPC ile konuşup 2. Kata girin(Size verdiği bilet ile). Yine 2. Kattın en sonuna ilerleyin. Orada 3. Kat için ÖZ3 yazan bir kapı olacak. Buradan 3. kata geçebilirsiniz. 3. Katın en sonunda bulunan odada bir anıt var. Bu anıta tıklayıp görevi tamamlayabilirsiniz.

Örümcek Barones’in yuvasına giriş yapılan mezar anıtı görevimiz için gerekli bilgileri içermektedir.

Bu Rehber 8213 kez Görüntülenmiştir.
Ayrıca 0 üye Bu içeriğe Katkıda Bulunmuştur.

798 Adet içerik Paylaşmıştır. Bu içerikler 13994 kez indirilmiştir.

Kazuslu

Vardım ilim Meclisine ettim ilim talep, ilim sonra gelir dediler illa edep illa edep !

Katkılar

Katkıda bulun butonuna tıklayarak içeriğe eklemek istediklerinizi(Eksik olduğunu düşündüğünüz) kolayca ekleyebilirsiniz.Böylece içeriğin gelişmesine katkı sağlamış ve sizden sonraki oyuncuların aynı problemi yaşamasının önüne geçmiş olursunuz.


Benzer Başlıklar
Yorumlar (0)

Yorum Yap